perjantai 14. syyskuuta 2018

Vain Elämää ja toisenlaista elämää.


Toivoin ja taistelin niin kovin, että saisin olla tässä tänään. -Tässä olen! 

Ellinoora on yksi artisteista Vain Elämää-ohjelmassa juuri alkaneella kaudella. Itkin ilosta kun sain kuulla siitä. Hän on valtavan tärkeä minulle, sekä äidilleni. Pysähdyin äskettäin vahvaan tunteeseen sydämessäni, mikä syrjäytti surun. Kiitollisuus. Onnellisuus. Olen kiitollinen siitä miten paljon Ellinoora on tuonut elämääni, niin suurimman unelmani mahdollistamisesta kuin kaikista niistä hetkistä mitkä ovat tänään elämäni rakkaimpia. Enkä voi olla sanomatta kyynelittä miten onnellinen olen, että sain tässä elämässä tavata ja tuntea noin ainutlaatuisen ihmisen. Sillä elämässäni en koskaan ollut tavannut toista noin aitoa ja hyväsydämistä ihmistä. Enkä ketään joka olisi aina kohdannut minut ihmisenä, tälläisenä kuin olen ja vilpittömästi kuunnellut, välittänyt.

Uskon ja toivon koko sydämestäni, että viimeistään nyt kaikki tietävät Ellinooran nimen ja hänen ainutlaatuisuutensa. Mutta tiedän Ellinooran muuttavan vielä enemmän maailmaa musiikilla ja laulavan tiensä lukemattomien ihmisten sydämiin. Hän on muuttanut jo täysin minun ja äitini maailman. Jäänyt ikuisesti sydämiimme.


Saan nähdä ja elää Vain Elämän, olla tänään Ellinooran päivässä! Vaikka ainoastaan muistona Suomilovesta ja niin pienesti, se näytettävä hetkemme merkitsee meille kaikille valtavasti kuten olen kertonut.
Tämä hetki taas on uusi muisto mikä jää elämään jälkeeni tänne ja äidin sydämeen. Se kirjoittuu osaksi tarinaani, elämäni rakkaimpiin hetkiin. Pieni hetki ehkä sinulle, mutta niin suuri minulle, kuin myös äidilleni.
Toisenlaisuuteni näkee järjetön määrä ihmisiä ja sisimmissäni piilevä ujous sai minut jännittämään kun näin tulevasta jaksosta kasvoni vilahduksen omin silmin. Kasvot kaikkien niiden lukemattomien tunteiden. Minusta upeinta ja koskettavinta kuitenkin on, että Ellinooran päivässä on yhteisestä hetkestämme muisto. Koska siitä pienestäkin näytettävästä hetkestä ihmiset voisivat pysähtyä huomaamaan kuinka Ellinoora oli mukana sydämellään ja tunteella. Tietäisipä vain kaikki minkälaisen unelman toteutumisen hän mahdollisti ja miten kauniisti. Joten katsokaa tänään Vain Elämää, älkääkä todellakaan minun takea, vaan Ellinooran. 


Hyvät laulajat ovat hyviä ihmisiä ja hyvän lauluntekijän sydän on aito. Ellinoora on sanoittanut laulujen välityksellä elämäni, sairauteni ja kaiken sen ympäriltä. Elefantin paino, mutta nyt myös Funeral song on pysäyttänyt minut, sekä äidin. Oletko kuunnellut sen sanoitukset? Kuuntele. Kuuletko sen? Ne koskettavat ja sanoittavat tämän hetken ja tilanteen. Äidin pelokkaan sydämen ja tunteet, kuolevaisuuteni kukkaseppelettä myöten. Jo vuosiahan toiveeni on ollut, että hautajaisissani jokaisella tulee olla kukkaseppele päässä. Kukkaseppele merkitsee minulle vapautta, koska silloin kun se on ollut päässäni, olen ollut onnellinen ja vapaana kahleistani. 
Päässäni ei ole nyt kukkaseppelettä ja vapautenikin on kahlinnut letkut, mutta kaikki nämä asiat tekevät minut onnelliseksi. Tai elämä tekee minut onnelliseksi, mutta elämän tekee nämä hetket ja asiat, musiikki. Ja tälläiset hetket tekevät elämästä hyvän, kaikesta pahasta ja tästä tilanteesta huolimatta. 

Kiitos Ellinoora, kiitos kaikki musiikintekijät. Kiitos, että elämässäni missä ei ole juuri muuta on teidän ansiostanne jäljellä musiikki. 


7 kommenttia:

 1. Funeral Song sai minut itkemään ku katoin Vain elämää. Se jotenkin osu ja uppos.

  VastaaPoista
 2. ❤️ Musiikin voima , Ellinoora ja Minä elän . Kaikesta huolimatta ❤️ Kiitos kun jaoit tämän kanssamme .

  VastaaPoista
 3. Pelottavan hiljaista.. Toivottavasti kaikki hyvin.

  VastaaPoista
 4. Olen huolissani miten voit? Terveisin Emilia

  VastaaPoista
 5. Toivottavasti siellä on kaikki hyvin. On vain niin hiljaista täällä..

  VastaaPoista

Kirjoitathan asiallisia kommentteja? Nimettömyys ei auta, sinut saa silloin selville. Kysythän sellaisia kysymyksiä mihin itsekin vastaisit jos kysyisin samaa sinulta? Tyhmiä kysymyksiä ei ole, mutta minulla on oikeus yksityisyyteen ja olla vastaamatta kysymyksiin. Valitettavasti en usein voi vastata kysymyksiin mihin liittyy sana miksi, olemme kaikki yksilöitä ja minä en joko tiedä vastausta tai halua jakaa yksityiskohtia.

Kiitos jos ajattelet ennen kuin kirjoitat, sekä kiitos jos jätät kommentin. <3